TANFOLYAM ONLINE

Online tanfolyam? Ez olyan "tanuld magad" e-tankönyv vagy videósorozat?

Nem! Ez egy rendes tanfolyam, csak az online térbe átültetve! Minden a megszokott módon zajlik. A haladás üteme, a házi feladatok, a tananyag, minden ugyanolyan.

Egyetlen különbség, hogy nem személyesen (IRL) beszélgetünk, hanem - online - videókonferencia formájában. Ha van neted (itt tudod ellenőrizni: https://vanenet.hu), egy kütyüd (laptop, mobil, tablet vagy számítógép kamerával és mikrofonnal), amin fent van a megfelelő program vagy app, akkor már készen is állsz a csevegésre.

Nekem való ez a fajta tanfolyam?

Válaszold meg magadban a következő kérdéseket:

Nem indul a közeledben eszperantó tanfolyam? Nem jön össze a létszám a kiszemelt eszperantó tanfolyamra? Szeretnél a barátaiddal, csoporttársaiddal együtt tanulni? Az egyéni oktatást nem neked/nektek találták ki? Szívesen becsatlakoznál egy online tanfolyami csoportba?

Ha a fentebb felsorolt kérdések közül legalább egyre igennel válaszoltál, akkor nagy valószínűséggel ez a megfelelő oktatási forma számodra!

Ez bejön! De biztos, hogy indul?

A hagyományos - személyes találkozást igénylő - tanfolyamokhoz képest itt kevesebb feltételnek kell teljesülnie. A minimális létszám 3 fő. Ha nem gyűlne össze több ember záros határidőn belül, akkor akár 3 fővel is elindul a tanfolyam.

Milyen technikai feltételeknek kell teljesülnie?

Ami elengedhetetlen:

Ami jó ha van:

Kényelem:

Mennyibe kerül?

Ugyanannyiba kerül, mint a hagyományos tanfolyam, viszont itt nincs utazási költséged. A 90 órás tanfolyam ára 90 000 Ft/fő, azaz 1 000 Ft/óra/fő. Magyarul egy embernek, egy 45 perces óra 1000 Ft-ba kerül.

Részletfizetés lehetséges?

Igen! Ez esetben két részletben tudsz fizetni. Egyszer 45 000 Ft a tanfolyam indulásakor, majd a tanfolyam felénél a második fele.

Hogyan lehet fizetni?

Banki átutalással. A pontos részleteket - számlaszám és hogy mit írj a közlemény rovatba - minden esetben közlöm e-mailben.

Milyen hosszú? Milyen gyakorisággal vannak a kozultációk?

A tanfolyam 30 konzultációbol áll, azaz 30 alkalommal találkozunk. Egy ilyen alkalommal 3 db 45 perces óra lesz megtartva, természetesen 1 közbe iktatott szünettel. Maga a tanfolyam összesen így 90 órás.

Mikor indul?

Az online tanfolyamokat folyamatosan indítom. Ez ügyben keress meg valamelyik elérhetőségemen.

Többen is lennénk! Így is indul?

Ha megvagytok minimum 3-an, akkor a válasz igen! Keressetek meg az egyik elérhetőségemen.

Hogyan tudok jelentkezni?

A jelentkezéshez kattints az oldal alján található nagy "Jelentkezés" gombra.