Jelentkezés

Több lehetőséged is van a jelentkezésre:


Jelentkezési űrlap

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A kérdőjelre kattintva segítséget kapunk az adott sor kitöltéséhez.
Fontos: Az ellenőrző kódnál csak a FEKETE karaktereket kell beírni!

Személyes adatok
Név:
A név csak a magyar ABC betűit, szóközt, kötőjelet és pontot tartalmazhat.
E-mail cím:
Adj meg egy olyan e-mail címet, amit használsz. Ide fognak érkezni a fontos üzenetek. Erre a címedre fogod megkapni a jelentkezés sikerességéről szóló üzenetet is (érkezése változó, 1 és 20 perc közé tehető). Megjegyzés: Érdemes kerülni a Citromail-es címet (valami@citromail.hu), mert nem mindig érkeznek meg az üzenetek.
Telefonszám: 06 - / -
Mobiltelefonszám, esetleg vezetékes telefonszám. Magyarázat (mobil): Az első mező a "szolgáltatót" meghatározó szám (pl.: 20, 30, 70). A második 3, a harmadik mező pedig 4 jegyű szám. Magyarázat (vezetékes): Az első mező a körzetszám (pl.: 28, 32, 36; Budapest esetén: 1). A második 3, a harmadik mező pedig 3 (Budapest esetén 4) jegyű szám.
Jelentkezési adatok
Nyelvvizsga szint:
Itt választhatod ki, hogy milyen szinten szeretnél nyelvvizsgázni. Ha bizonytalan vagy abban, hogy neked melyikre lenne szükséged, akkor válaszd a "Bizonytalan" opciót és a legközelebbi egyeztetés során megbeszéljük.
Oktatás típusa:
Itt tudod megadni, hogy milyen oktatás érdekelne. Tanfolyam: ebben az esetben egy csoporttal együtt tanulsz egy fix helyszínen. Magánoktatás: egyéni felkészítés egy megbeszélt helyen (csak Szolnok). Magánoktatás (online): Ugyan az mint az előző, csak ez nem helyhez kötött. Csak internet kapcsolat kell és egy csevegőprogram.
Település:
Válaszd ki a hozzád legközelebb eső települést. Ha nincs ilyen, akkor válaszd a "Más település" opciót. Magánoktatás esetén csak Szolnok elérhető. Magánoktatás (online) esetén értelemszerűen ez az opció nem releváns, így a "(Bárhonnan)" lesz automatikusan kiválasztva.
Egyéb
Hol találtál ránk?
Válaszd ki, hogy hol találtál rá az Eszperantó Start-ra.
Megjegyzés:
Bármilyen kérdésed, megjegyzésed van, azt ide nyugodtan leírhatod vagy akár üresen is hagyhatod.
Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:
Ellenőrző kód
Nem tudod elolvasni?
Új kódhoz kattints ide!
(6 karakter)
Fontos! Írd be a képen látható FEKETE SZÍNŰ karaktersorozatot! Erre azért van szükség, hogy megbizonyosodjunk, arról hogy létező személy vagy, nem pedig egy számítógépes program (spam robot).
Kijelentem, hogy...